Politic

Deputatul PNL de BRAŞOV Mara Mareş: „TNL este bine ancorat în structurile politice europene”

 
Concluzia deputatului PNL de Braşov Mara Mareș, după Conferința Președinților YEPP din Milano, este că Tineretul Naţional Liberal (TNL) este bine ancorat în dezbaterile și structurile politice europene. 
 
În calitate de președinte al TNL, Mara Mareș a participat, alături de Andrianos Giannou, președintele Tinerilor Populari Europeni (YEPP), la Conferința Președinților YEPP din Milano, în zilele de 15 și 16 februarie.
 
YEPP este organizația de tineret a Partidului Popularilor Euopeni (PPE), fiind cea mai reprezentativă și influentă organizație politică de tineret din Europa, care reunește 58 de organizații politice de centru-dreapta, din 39 de state din Europa.
 
„Începând cu anul 2017, Tineretul Național Liberal deține președinția acestei organizații, prin persoana lui Andrianos Giannou. TNL este un participant constant la dezbaterile privind politicile europene de tineret și un contribuitor activ la soluționarea problemelor cu care Uniunea Europeană se confruntă. Agenda conferinței a cuprins dezbateri despre viitorul forței de muncă în era digitală și despre viitorul Europei în general, iar la final au fost adoptate șase rezoluții politice care propun transformări ale unor procese și comportamente ale Uniunii Europene. Tineretul Național Liberal militează pentru o Românie proactivă și puternică la nivel european, un stat orientat înspre menținerea și fructificarea poziției politice câștigate și înspre o dezvoltare economică sustenabilă”, a declarat Mara Mareş.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button