Politic

De Ziua Tineretului, TNL lansează proiectul „Noi suntem voi”

 

„Îi invităm pe tinerii cu potențial să vină alături de noi, e nevoie de competență în politică, actualul guvern nu ne poate reprezenta”, este apelul preşedintei Tineretului Naţional Liberal (TNL), Mara Mareş, totdată deputat PNL de Braşov.

TNL a lansat astăzi campania „Noi suntem voi”, un proiect care își propune să recruteze tineri cu potențial, competenți, profesioniști veritabili în domeniile lor de activitate și care își doresc să schimbe fața politicii.

„Acțiunile voastre, ale tinerilor, au un impact mai mare alături de un partid puternic, iar TNL vrea și poate să promoveze tinerele valori. TNL își deschide porțile pentru fiecare tânăr din România pentru că vrem să avem alături de noi oameni cu inițiativă, care vor să aducă o schimbare în bine în România. Doar împreună putem să creăm o organizație pentru România de azi și pentru viitor, care să promoveze competența și tenacitatea, nu obediența, așa cum observăm că se întâmplă la principalul partid aflat la guvernare. Ești interesat de o dezbatere despre transparentizarea deciziei din primaria orașului tău? Ai vrea să participi la o dezbatere despre cum pot PNL și USR să vorbească pe aceeași voce, despre parteneriatul civil sau despre cum să oprim exodul creierelor? Vrei să pui umărul la transformarea funcționarilor publici de la ghișeu în funcționari publici virtuali? Vrei să contribui la eficientizarea procesului legislativ din parlament? Ai o idee de proiect de lege? Hai cu noi! Noi suntem voi!”, a transmis sursa citată. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button