Politic

De ce crede George Scripcaru că a câștigat alegerile (video)

De ce crede George Scripcaru că a câștigat alegerile

Candidatul Alianţei PNL-PSD, George Scripcaru, care a câştigat din nou funcţia de primar al municipiului Braşov, a declarat, în conferinţa de presă de la sediul PNL, că nu a fost uşor să câştige această „bătălie”, deoarece a avut de-a face cu un „aparat userist zgomotos”, pe care spune că l-a tratat cu prea multă uşurinţă în 2020, însă acum a obţinut cele mai multe voturi, deoarece a fost singurul candidat care a prezentat electoratului un program.

Scripcaru se referă la proiectul pe care l-a intitulat „Deblocăm Brașovul”, cu „20 de soluții pentru deblocarea traficului”

El a spus că în campanie a preferat să se întâlnească „cu sute de oameni”,în fiecare zi, de dimineaţa şi până seara”, spre deosebire de alţii, care s-au ascuns în spatele reţelelor sociale.

Nu a fost uşor să câştig pentru că am avut de-a face cu aparat userist zgomotos, pe care l-am simțit pe pielea mea şi în 2020 (când a pierdut alegerile în faţa candidatului USR, Allen Coliban – n.r.), când l-am tratat poate cu o anumită simplitate. Mie nu-mi plac campaniile cum a fost aceasta. Am reţinut toate postările unor personaje cunoscute din Braşov la adresa mea şi le voi menţine ca şi amintire, voi reciti textele, modul de adresare mizerabil la adresa mea, inuman. (…) Diferenţa dintre mine şi ceilalţi candidaţi este că eu am prezentat un proiect pentru municipiul Braşov, am avut un program de candidat, nu am venit doar cu lozinci, doar cu simple afirmaţii. (…) Și cred că am procedat bine. Le mulţumesc celor care m-au votat, dar şi celor care nu m-au votat şi îi asigur că nu voi împărţi oamenii în două categorii”, a afirmat George Scripcaru.

Întrebat care va fi primul lucru pe care îl va face în calitate de primar, el a precizat că trebuie deblocată administraţia locală: „Dacă nici consilierii nu pot intra în Primărie decât la parter, ce să mai spui de cetăţeni? Primăria braşovenilor trebuie să fie a braşovenilor”.

„N-am candidat ca să mă aflu în treabă, să creez o ambiţie sau dintr-o frustrare, cum mi-au spus useriștii, ci pentru că oamenii cu care m-am întâlnit de-a lungul timpului mi-au spus o grămadă de lucruri pe care le fac cei din Primăria Braşov şi mă refer la lucruri umane. Adică, nu este posibil ca să ajungi în Primăria Braşov să nu te asculte cineva, să nu primeşti un răspuns la o solicitare, un aviz etc. Cel mai mult m-a impresionat o familie din Stupini căreia i-a ars casa şi care nu a primit, timp de doi ani de zile, un certificat de urbanism să şi-o refacă. Mai mult, li s-a spus că, dacă se apucă de treabă, va fi amendată. Cam asta este administraţia braşoveană actuală. Ce să mai vorbim de companii, care nu au predictibilitate. (…) Investitorii mi-au spus că pierd mai puțin dacă nu fac nimic decât dacă se apucă de un proiect care le este blocat, sunt băgați în tot felul de încurcături”, a subliniat George Scripcaru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
8 zile în urmă

Deoarece ești promovat de cele mai mincinoase partide iar electoratul cu doua clase te a crezut.Mai du te pe la Festivaluri sa te pozezi cu fanii și să le mai sugi cate un mic cu mustar. De acum nu i… Citeşte mai mult »

Andrei Gheorghe
7 zile în urmă

una dintre promisiuni este ca în 4 ani sa avem tunel pe sub Tâmpa care sa unească Răcadau cu centru vechi zona Universal și Brașovul deblocat dpdv al traficului auto.

Andrei Gheorghe
Răspunde la  Andrei Gheorghe
7 zile în urmă

oare ce scuza o sa bage? a venit sfârșitul lumii și a trebuit sa plece din localitate? nici lui nu i vine3sa creadă ca a câștigat, ca a pus lumea botul la un hot ne dovedit deoarece fapta s a… Citeşte mai mult »

Back to top button