Politic

Dan Vîlceanu îşi dă demisia din conducerea PNL

  • danvlceanu.png

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, a anunțat ieri că o să-și dea demisia din funcția de secretar general al PNL și nu exclude inclusiv plecarea din fruntea ministerului.

Şedinţa convocată mâine este una statutară şi chiar s-a făcut la solicitările pe care preşedintele partidului le-a primit. (…) Colegi din BEx au primit mesaj să vină într-o şedinţă, după aceea au primit un alt mesaj de la Secretariatul General că e mâine şedinţă de BEx. În ceea ce mă priveşte pe mine, eu nu vreau să particip la un asemenea bâlci, şi la şedinţa de mâine îmi voi anunţa demisia din funcţia de secretar general, urmând ca colegii să facă lucrurile aşa cum doresc, dar nu sub supravegherea mea. În ceea ce mă priveşte, cel puţin din această poziţie de secretar general va trebui să fiu garantul respectării tuturor procedurilor în partid ori, în condiţiile în care circulă cu mesaje din astea, nu vreau să se întâmple. E vorba de o situaţie absolut penibilă”, a spus Vîlceanu, cu referire la ședința de sâmbătă în care se va decide soarta președintelui PNL Florin Cîțu.

Întrebat despre o posibilă plecare a sa de la conducerea ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu a arătat că nu are drept scop în viaţă să fie ministru „toată viaţa”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button