Politic

Dan Tanasă (AUR): La Brașov e un blat PNL-PSD-USR, clanuri mafiote / Coliban, omul lui Veștea, nu e deranjat de nimeni (video)

Dan Tanasă (AUR): La Brașov e un blat PNL-PSD-USR, clanuri mafiote / Coliban, omul lui Veștea, nu e deranjat de nimeni

Așa cum vă anunțam aici, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a anunțat astăzi un nou candidat pentru Primăria Brașov, după ce, timp de câteva săptămâni, Gabriela Urse figura ca nominalizată pentru a intra în cursa electorală spre fotoliul de primar al municipiului.

Deputata Ana Loredana Predescu, președinta AUR Brașov, a explicat schimbarea efectuată peste noapte:

„În urma unor analize sociologice și a unor sondaje care s-au desfășurat în ultimele săptămâni, conducerea națională AUR și președintele George Simion au ajuns la concluzia că trebuie să venim în față brașovenilor cu o alternativă care să facă diferența la Primărie. De aceea, venim cu o voce puternică, venim cu o voce puternică, nu doar din ipostaza de purtător de cuvânt al partidului, ci cu o voce puternică inclusiv în Parlamentul României.
Îmi face o deosebită plăcere să îl anunț pe colegul meu, domnul deputat Dan Tanasă, drept candidat al AUR Brașov la Primăria Municipiului Brașov
”, a afirmat șefa AUR Brașov.

Dan Tanasă, originar din județul Covasna, este deputat AUR de Mureș. El s-a prezentat ca fiind brașovean din 2019, că este căsătorit, tatăl a doi copii și că a urmat două facultăți în orașul nostru.

Tanasă a susținut că la Brașov este un „blat” între USR și PNL plus PSD, în condițiile în care cele două din urmă au candidat comun la Primăria Brașov, fostul primar, timp de 16 ani, George Scripcaru.
Obiectivul organizației județene AUR este să câștige președinția Consiliului Județean Brașov și Primăria Municipiului Brașov. În acest moment, brașovenii au de ales între o ciorbă reîncălzită a PSD și PNL sau au de ales între omul lui Veștea, la Primăria Brașov, Allen Coliban. Pe care nu îl deranjează nimeni, deși nu a făcut nimic în trei ani și jumătate, doar a inaugurat o grădiniță, care nici nu e proiectul început de el.
În mod evident, în acest moment, în municipiul Brașov funcționează foarte bine blatul PSD-PNL-USR. Județul este foarte bine împărțit între aceste clanuri mafiote, iar brașovenii sunt puși în situația de a alege răul cel mai mic. Iată că, anul acesta, brașovenii nu vor mai fi nevoiți să aleagă răul cel mai mic, nici la județ, nici la municipiul Brașov.
Facem un apel către toate forțele, toate vocile politice care s-au săturat de partidul stat PSD-PNL, care s-au săturat de dezamăgirea reprezentată de USR și care vor să facă ceva pentru viitorul municipiului și al județului Brașov. Sunt așteptați la noi”, a transmis Dan Tanasă.

Dan Tanasă (AUR): La Brașov e un blat PNL-PSD-USR, clanuri mafiote / Supărat pe presă

Deputatul a continuat cu discursul incendiar, folosind frecvent cuvintele „mafie”, „clanuri”, „interlopi”, „blat”, „abjecție”, cu referire la politicienii și partidele aflați la putere în Brașov.
De altfel, conferința de presă s-a desfășurat doar într-un singur sens, Tanasă refuzând să răspundă la întrebările jurnaliștilor, enervat din prima clipă, pe motiv că sunt „tendențioase”, „lipsite de bună-credință și bun-simț”, că este amenințat sau că nu este respectat.
El a recunoscut ulterior că reacția sa a fost determinată și de faptul că s-a obișnuit, din Parlament, să fie „atacat” de presă, ceea ce nu i s-ar fi întâmplat în Mureș, județ pe care îl reprezintă acum.
Despre proiectele sale pentru municipiul Brașov, Dan Tanasă a spus doar că este timp suficient să le prezinte.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
29 zile în urmă

Are dreptate,totul până la ciolan,după ce psd pnl se împroașcă cu rahat, brusc se pupă unde au stropit…..

mihai
29 zile în urmă

Deci, daca il alegem pe el o sa alegem raul cel mai mare…Logic, asta reiese din declaratia pe care a facut-o!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare