Politic

Consiliul Județean finanțează proiecte culturale

  • logomytex.png
 

Primăriile din județ vor primi bani de la Consiliul Județean pentru evenimente culturale doar în baza unor proiecte și trebuie să participe la o licitație de selecție a acestora pe care o va organiza forul județean. De asemenea, fondurile pot fi accesate și de către organizații neguvernamentale. 

Suma totală acordată de administrația județeană este de 1.000.000 lei, iar valoarea maximă a finanțării nerambursabile acordate pentru un proiect cultural este de 30.000 lei. „Proiectele pot fi depuse până în 3 iunie 2015, ora 16.00, iar dosarele vor fi evaluate până în 15 iulie. Data limită până la care trebuie finalizate activitățile, inclusiv plățile efectuate de beneficiarul finanțării nerambursabile, este 15 decembrie 2015”, a anunțat vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Claudiu Coman.

Reprezentantul administrației județene a explicat faptul că se vor finanța programe, proiecte și acțiuni culturale care își propun promovarea creativității contemporane a comunităților din județul Brașov în contextul principiilor „Europei Creative”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button