Politic

Consilier local PNL acuzat de agresiune fizică asupra unui membru USR Brașov

Consilier local PNL acuzat de agresiune fizică asupra unui membru USR Brașov

Reprezentanţii USR Braşov spun că un consilier local PNL l-a agresat fizic pe un membru al formațiunii şi cer excluderea acestuia din partid. Potrivit USR Braşov, liberalul i-a înjurat pe voluntarii USR care strângeau semnături pentru alegeri la un cort amplasat în centrul Brașovului şi apoi i-a dat un cap în gură unuia dintre userişti.
USR Braşov mai precizează că a făcut plângere la Poliţie.

Redăm postarea Flaviei Boghiu, preşedinta filialei municipale USR Braşov şi viceprimar al Braşovului:

PNL Brașov a început să facă legea dând capete în gură! La propriu.
Nici nu și-au anunțat bine PSD și PNL candidatul la primărie în persoana lui George Scripcaru, că ieri, 28 martie, consilierul local PNL Alexandru Pușcașu a agresat verbal și fizic voluntarii și membrii USR aflați la corturi la strângerea de semnături, ajungând să îi dea efectiv un cap în gură unuia dintre membrii aflați la cort.
De 3 ani de zile blochează proiectele orașului în Consiliu Local;
De 3 ani de zile plătesc tot felul de articole de presă pline de minciuni;
De 3 ani ani de zile fac doar circ și scandal cu fiecare ocazie;
Însă să ajungă efectiv la violențe fizice, vendete și revanșă cu bătăi, este inacceptabil și PNL trebuie să-l sancționeze fără întârziere pe reprezentantul lor, cu atât mai mult cu cât vorbim despre un ales local.
Solicit ferm și public organizației locale PNL și președintelui Adrian Veștea să îl excludă pe Alexandru Pușcașu din rândurile organizației, altfel brașovenii pot considera că PNL Brașov susține și încurajează astfel de comportamente în societate.
Noi am făcut deja plângere la poliție, avem martori, colegului nostru i s-a eliberat certificat medico-legal care demonstrează agresiunea și nevoia de îngrijiri medicale.
Vom face toate demersurile legale pentru ca agresorul să plătească pentru fapta comisă. Dar dacă PNL Brașov mai are vreo urmă de coloană vertebrală, trebuie să se dezică imediat de acest individ și de astfel de acte de agresiune”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
2 luni în urmă

Pnl că și psd reprezintă gunoiul politicii ! Ei împart acest premiu cu usr și udmr.

Back to top button