Politic

COLECTIV. Julio Iglesias transmite condoleanţe românilor

 

Cântăreţul spaniol Julio Iglesias transmite condoleanţe românilor în urma incendiului din clubul Colectiv. „Pentru toţi prietenii mei români, inima mea este cu voi, vă sunt alături şi vă transmit cele mai profunde condoleanţe pentru victimele şi suferinţa datorată tragediei de săptămâna trecută de la Colectiv. România a fost întotdeauna în inima mea şi de aceea simt durere în aceste momente dificile. Julio ‪#‎colectiv”, spune Julio Iglesias, într-un mesaj publicat duminică, în limba română, pe contul său oficial de Facebook.

De asemenea, violonistul şi compozitorul Andre Rieu a venit ieri la Bucureşti, special ca să aducă un omagiu victimelor de la clubul Colectiv. Muzicianul a fost ieri după-amiază la locul tragediei. A spus că este alături de cei care suferă şi că face o donaţie importantă pentru familiile victimelor.

Amintim că bilanţul persoanelor decedate în tragedia din clubul Colectiv a ajuns la 44. Azi au murit alţi trei răniţi internaţi în spitale din Bucureşti.

Citiţi şi:

COLECTIV. André Rieu a venit să plângă alături de români

COLECTIV. UPDATE. Numărul morţilor a ajuns la 44!

COLECTIV. S-a stins din viaţă o braşoveancă de 26 de ani!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button