Politic

Cine de la PSD ar face parte din viitorul guvern?!…

 

După ce șefimea de la PNL a decis să demareze negocierile cu PSD pentru formarea unui nou guvern (Cum A VOTAT Adrian Veștea, liderul PNL Brașov, în privința intrării la guvernare alături de PSD?!…), Marcel Ciolacu (foto), liderul social-democraților, a relatat că „membri PSD din prima linie” vor fi propuși ca miniștri.

„Colegii cer ca prima linie a partidului, oamenii cu cea mai bună expertiză – şi Mihai Tudose, şi Sorin Grindeanu au fost prim miniştri, Rafila e un specialist, şi domnul Dîncu a fost vicepremier, a condus Ministerul Dezvoltării, are o experienţă şi doamna Gabriela Firea, administrativă în primul rând – da, eu o să solicit colegilor să mergem cu prima linie în acest moment dificil. Ce mi-au cerut colegii – iarăşi o premieră în Partidul Social Democrat – să nu facem niciun rabat la niciun minister, dacă vom negocia să nu mergem cu cineva care nu este pregătit pentru acel minister. Şi aşa va fi”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3. 

Chestionat dacă el va fi nominalizarea PSD pentru funcţia de premier, Ciolacu a precizat: „Mă bucur că sunt aşa informaţiile, cred că preşedintele României, în momentul acesta, a învăţat lecţia abuzului de putere şi va aştepta întâi să se termine negocierile între partide şi pe urmă va chema la consultări pentru desemnarea unui prim-ministru”.
 
Președintele PSD a mai susţinut că România este într-un „haos”, iar spcial-democrații trebuie să implice, fără a face calcule electorale.
 
Altfel, se vehiculează că din viitorul guvern PNL – PSD ar urma să facă parte 7 liberali, cu varianta de premier Nicolae Ciucă, 9 membri social-democrați și 3 de la UDMR. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button