Politic

Ce proiect va relua George Scripcaru la Brașov / Anunțul Alexandrei Crivineanu

Ce proiect va relua George Scripcaru la Brașov.

„În ședința Consiliului Local din luna septembrie 2020, primarul ales George Scripcaru a prezentat Consiliului Local un proiect de HCL prin care fostele centrale termice din cartiere, care nu mai erau utilizate, să devină centre care să le asigure brașovenilor servicii medicale primare, adică servicii asigurate de medicii de familie”, a declarat Alexandra Crivineanu, liderul consilierilor locali PSD.

Ce proiect va relua George Scripcaru la Brașov

În continuare, politiciana a subliniat: „Așa cum ne-a obișnuit administrația USR, proiectul a fost ascuns într-unul din sertarele Primăriei și iată, astăzi, după 4 ani, ne aflăm în stadiul în care niciun cartier al Brașovului nu beneficiază de asigurarea asistenței medicale pe toată durata zilei, astfel încât brașovenii să nu mai fie nevoiți să apeleze la unitățile de primiri urgențe, atunci când medicii de familie nu mai au program”.

„Primarul George Scripcaru împreună cu echipa de consilieri locali va relua acest proiect, în parteneriat cu SMURD”, a punctat Alexandra Crivineanu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
8 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
29 zile în urmă

Hai Sictir, proiecte de rahat in stilul cartierelor de blocuri ce au împuțit orașul, in stilul distrugerii arhitecturii orașului vechi cu , clădiri termopane kitsch urate ca partidul vostru, blocuri pe dealurile Schei ului .Mai dar chiar n ai nici… Citeşte mai mult »

Florin
29 zile în urmă

P E N I B I L, statul esuat comasat cade in derizoriu!

vax populi
29 zile în urmă

Ce proiect ?! Proiectul VALIZA… cu BANI… FURATI. Bine,normal se numea dosarul Valiza,dar,deh,cum noi NU avem justitie,i-a fost schimbata denumirea din dosar in proiect.Si mai ales incadrarea… Oh,daaaaa ! Incadrarea… juridica.In ce o priveste pe duduia,ea e tanara sugareata dedicata… Citeşte mai mult »

Ron
Răspunde la  vax populi
29 zile în urmă

A scăpat el de mult mai multe, acuzații grave, altele nici nu au apucat sa fie puse spre acuzare,asta e justiția condusă politic. Ce păcat,că brașovenii sunt atât de fraieri….ca să nu zic altceva.

Ron
29 zile în urmă

Ce perverși sunteți,la tv sa rahatiti între voi,la furat pozați frumos,sa dea bine, trădătorilor penibili,doua partide de subspecii.

Ana-Maria
29 zile în urmă

Ziua nu sunt necesare aceste cabinete pentru cei care au medic de familie!

Ron
Răspunde la  Ana-Maria
29 zile în urmă

Așa nu mai pot ei de grija votanților.Gata,i au prostit acum liber la furat pt partid.N a fost în stare 8 ani să facă decât dezastru,îl apucă acum hărnicia -)))

Gladiator
26 zile în urmă

O sa fie si centre de injectat botox in buze si pometi?!

Back to top button