Politic

Ce A SPUS Codrin Ștefănescu despre Ioan Ghișe?!… / LISTA NEAGRĂ din PSD și… Marius Dunca!!!

 

Zilele trecute, pe contul său de Facebook, Codrin Ștefănescu a postat o fotografie în care se află alături de politicianul brașovean Ioan Ghișe.

Despre fostul parlamentar și ex-primar al Brașovului, Codrin Ștefănescu a punctat: „Noi, cei din linia întâi. Cu Ioan Ghișe, un om extrem se curajos pe care îl prețuiesc enorm”.

Apoi, într-o altă postare, Codrin Ștefănescu a relatat că a făcut rost de „lista neagră din PSD”: „M-am uitat peste numele de acolo. Sunteți toți!”.

Probabil nu și senatorul brașovean Marius Dunca, el explicând, diplomat, pe contul său de socializare, decizia de a se retrage din cursa pentru funcția de secretar general al PSD, care i-a revenit, la congres, lui Mihai Fifor – evident acesta făcând parte din tabăra președintelui câștigător, premierul Viorica Vasilica Dăncilă.

„Decizia de a-mi retrage candidatura are la bază încrederea pe care o am în colegii mei și prietenia care mă leagă de Mihai Fifor, un om pe care îl respect și alături de care voi lupta pentru ca oamenii să recâștige încrederea în PSD și în capacitatea noastră de a construi proiecte de succes pentru români. Sunt optimist, cred în puterea echipei și în forța membrilor săi, pentru că numai așa vom putea să construim viitorul PSD”, a postat Marius Dunca pe contul său de Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button