Politic

Cătălin Anton (PNL Brașov), despre USR: „Nimeni nu credea că progresismul marxist va prinde atât de bine la tineri”

Cătălin Anton, consilier local din partea PNL, a vorbit despre lupta dusă și la Brașov, cu ocazia alegerilor din 9 iunie, „între politica ideologiilor clasice și progresismul marxist!”. El a precizat că lupta USR-iștilor cu democrația nu s-a încheiat, după ce au pierdut alegerile: „Pe toți îi fac hoți, doar ei sunt «virgini». Unde mai pui că vor să ducă lupta politică la un alt nivel (sper inferior), alți băieți fără studii sunt gata să preia ștafeta de la cei cu studii mincinoase! Unde am ajuns să ne complacem după 34 de ani de faină democrație…”.

Cătălin Anton – între Facebook și realitate

„Nimeni nu mai credea vreodată, după experiența celor 50 de ani de comunism, că progresismul marxist va prinde atât de bine la tineri. În același timp, puțini au avut curajul să spună, să atragă atenția, tinerilor până în 40 de ani că nu au cum să cunoască adevărata față a ceea ce înseamnă această pseudoideologie, ce izvorăște din marxism-leninismul clasic, pentru că poveștile părinților nu au nicio legătură cu realitatea de atunci, așa cum nici poveștile lor pe Facebook nu au legătură cu ceea ce se întâmplă în viața reală a urbei!”, a mai spus Cătălin Anton.

Cătălin Anton: „Așa cum s-a întâmplat și după 1945”

„Culmea, exponenții lor s-au declarat deschis cunoscători fini ai Manifestului lui Marx și Engels, dar majoritatea a tratat cu zâmbet orice alocuțiune a acestora! Transformarea și atragerea tinerilor s-a dovedit a fi ușoară, lozincile ieftine prinzând ușor în sufletul lor, dar mai ales pe fondul nepregătirii pentru o astfel de interacțiune! Așa cum s-a întâmplat și după 1945! Să remarcăm și reacțiile lor violente din online, dar și de pe stradă! Bine că nu s-a ajuns la un alt nivel de interacțiune, care ar fi presupus și alte lucruri urâte, bineînțeles! Totuși să nu uităm că și pentru asta este nevoie doar de o scânteie! Poate n-o să fie! Doamne ajută”, a completat Cătălin Anton.

Cătălin Anton: „Cei care vor să creadă în minuni, să iasă din povestea online”

Aceste alegeri se încadrează perfect în categoria lecțiilor învățate, atât pentru cei care au câștigat, că și-au dat seama că trebuie explicat totul și prezentat conform realității de progresie pentru mandatul care vine, iar cei care au pierdut că poveștile de pe Facebook, netranspuse în realitate, nu îi ajută cu nimic, chiar dacă ei continuă să se lase atrași de minuni! Minunile noi le facem, iar cei care vor să creadă în ele trebuie să iasă din povestea online și să se implice în construcția care se poate vedea prin proiectele pe care le fac, nu doar că le spun! Românul are o povață din bătrâni (tot bătrânii noștri), pe care o știm cu toții și care spune așa: «Dă-i Doamne românului mintea cea din urmă»!”, a conchis Cătălin Anton.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
1 luna în urmă

După 34 de ani de nedemocratie,tot cu voi, corupților, ați ajuns sa va o trageți cu dușmanul psd numai sa mai puneți laba pe banul romanului. Numai tâmpiți aveți la Ministere, Primarii etc,incapabili și spăgari incompetenti.
Marș.

Back to top button