Politic

Candidatul AUR la șefia CJ Brașov despre „cele 2 Românii de la Feldioara” – „30.000 de euro pe inaugurarea unui teren de sport,… mici și bere”

Candidatul AUR la șefia CJ Brașov despre „cele 2 Românii de la Feldioara”, Ana Loredana Predescu, a adus în discuție subiectul inaugurării „cu pompă”, de duminică, a noii baze sportive din comuna amintită.

„Ieri, primarul, pardon, vătaful PNL al Feldioarei de 12 ani, Sorin Taus, a inaugurat cu mare fast și cu 30.000 euro un teren de sport, din care aprox. 12.000 euro a primit trupa Holograf! Restul s-au dus pe mici și bere. De la ministrul Dezvoltării la cel mai antiromân europarlamentar, Siegfried Mureșan, și câțiva deputați chiar PNL care nu s-au calificat în fața lui Taus să fie pe scenă, a fost un eveniment de campanie electorală pentru PNL din bani publici!”, a declarat Ana Maria Predescu.

Candidatul AUR la șefia CJ Brașov despre „cele 2 Românii de la Feldioara”

Ana Loredana Predescu, aflată în campanie electorală, şi-a continuat „subiectul Feldioara”: „Dincolo de abuzurile primarului asupra propriilor cetățeni, de la șantajul încheierii contractelor de chirie doar pe un an pentru niște locuințe mizerabile, la refuzul de a elibera documente precum certificate de urbanism pentru agricultorii din zonă în vederea obtinerii de fonduri, sabotându-le afacerile, doar pentru ca și dl Taus are afaceri în agricultură… Mirosul era greu de suportat, mizeria de sub bloc ieșea la suprafață în timp ce «oficialităților» li se prezenta cu tupeu un șirag de realizări culturale și doar ce voiau să vadă: terenul nou de sport, trupa Holograf și Cetatea Feldioara făcută de strămoși!”.

Ana Loredana Predescu a concluzionat: „Ca de la un lider județean de partid la altul, fac un apel către Adrian Ioan Veştea să nu mai susțină asemenea oameni pentru candidatura la Feldioara! 12 ani sunt destui!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
1 luna în urmă

Țara e împânzită de incapabilii corupți și spăgari de 2 lei ,psd pnl!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare