Politic

Camera Agricolă îi instruiește pe tinerii fermieri

  • logomytex.png
 

 

 

 

În comuna Hălchiu a avut loc recent un seminar cu tema „Oportunitatea inițierii unei afaceri ca modalitate de dezvoltare locală durabilă’’, în cadrul proiectului „Îndrăznește!Fii antreprenor!”. 

Organizată de Camera Agricolă Județeană Brașov, împreună cu Federația Agricultorilor “FERMIERUL”, Sindicatul Ţăranilor și Proprietarilor Români, manifestarea a prilejuit o dezbatere între cei 70 de fermieri prezenți și reprezentanții proiectului, ai Camerei Agricole Județene Brașov Și OJFIR având ca obiective principale dezvoltarea spiritului antreprenorial în mediul rural și descoperirea tinerilor din mediul rural cu cele mai bune idei de afaceri, inovative precum și despre noile programe agricole finanțate și cofinanțate cu fonduri europene prin PNDR 2014-2020. De mare interes au fost dezbaterile pe marginea proiectelor legate de „tineri fermieri și a sprijinului pentru dezvoltarea fermelor mici” și a investițiilor în exploatații agricole. În final, vor avea loc în comunele Teliu și Moieciu două cursuri finanțate prin programe europene pentru instruirea a 30 de tineri viitori antreprenori în diverse domenii agricole și non-agricole. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button