Politic

BRAȘOV. Un nou „ATAC” la USR al consilierului local PSD-ist Lucian Pătrașcu! „Rol de risipire a banului public”

 
Lucian Pătrașcu, liderul consilierilor locali PSD din CL Brașov, este un critic fervent al modului cum „pluseriștii” (nu) administrează și gestionează problemele orașului…
 
„Rolul administrației #useriste este clar de risipire a banului public. De la începutul mandatului am văzut bani aruncați aiurea pe contracte direcționate către firmele de casă, cum s-a întâmplat și cu strategia legată de sport. Sunt bani aruncați pe fereastră și pentru o casă de avocatură care luptă în procesul cu firma P&P, dispută care, până în prezent, a fost câștigată de firmă, nicidecum de Primărie. În concluzie, bani cheltuiți aiurea.
 
Acum, la Forumul Orașelor Verzi, administrația condusă de primarul Coliban continuă #risipa prin alocarea pentru acest eveniment a sumei de 665.000 de lei, o sumă colosală care nu are o finalitate. Sunt bani alocați pentru discuții, mese și întâlniri ale unor politicieni. Vedem că organizatorii Forumului Orașelor Verzi alocă suma de 75.000 de lei doar pentru broșuri, afișe și marketing.
Ciudat este că la un astfel de eveniment ce pune accent pe protejarea mediului se risipesc sume de bani uriașe pe hârtii, adică în loc să fie protejată pădurea, se taie din copaci?
 
Cine face acest lucru? Chiar liderii USR Brașov, cei care în trecut protestau la orice subiect pe temă de mediu. În loc să se axeze pe online, aceștia continuă să își bată joc de bani și să îi direcționeze cu dedicație, tot spre firmele apropiate!”, a precizat Lucian Patrascu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button