Politic

BRAȘOV. Tudor Benga, despre „cel mai pregătit pentru jobul de prim-ministru”

 

Tudor Benga, deputat USR PLUS de Brașov, a comentat anunțul lui Iohannis referitor la desemnarea lui Dacian Cioloș ca prim-ministru.

Dintre toți liderii politici de pe scena românească curentă Dacian Cioloș este cu siguranță cel mai pregătit pentru jobul de prim-ministru. Iar calea cea mai scurtă și eficientă de a depăși actuala criză politică rămâne tot o coaliție PNL – USRPLUS – UDMR. E cale lungă de la nominalizarea la funcția de prim ministru până la învestirea unui guvern funcțional, cel mai probabil vor urma negocieri destul de complicate, iar majoritatea parlamentară necesară nu e nici pe departe garantată. Însă România are nevoie de un guvern competent și stabil cât mai repede iar eu sper ca nominalizarea făcută azi de președintele Klaus Iohannis să fie dublată și de o deschidere reală din partea PNL pentru un guvern Cioloș. Și astfel țara să aibă din nou un guvern cu puteri depline cât mai degrabă”, a scris deputatul pe pagina sa de facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button