Politic

BRAȘOV. SURSE. Cum ar vrea PSD-ul să „cucerească” Primăria?! Replica PNL…

  • IMG-20200811-WA0001_282477.jpg
 

Surse politice ne-au înștiințat că PSD pregătește de acum, în culise, alegerile locale din 2024, dorindu-și cu ardoare să aibă conducerea Primăriei. În paralel cu atacurile aproape zilnice lansate la adresa edilului Allen Coliban (USR), cel mai vocal fiind subprefectul Lucian Pătrașcu, social-democrații gândesc asiduu strategia câștigătoare.

Astfel, PSD ar fi început tatonările pentru încorporarea lui George Scripcaru între „trandafiri”, el fiind, în opinia analiștilor partidului, candidatul ideal pentru a (re)deveni primar al Brașovului, ajutat și de modul de (in)activitate al lui Coliban. Ideală ar fi refacerea duo-ului Scripcaru (primar) – Mihai Costel (viceprimar), ultimul (ex-PMP) decizând, recent, să se înroleze în partidul condus de Marcel Ciolacu.

De remarcat că, în perioada în care a fost primar (PDL, PNL), George Scripcaru a colaborat eficient cu social-democrații în plan local.

Dinspre PNL, la momentul actual, ar fi doi candidați ce au drept țintă fotoliu de primar, actualul prefect Mihai Văsii și actualul viceprimar Sebastian Rusu. Poate, s-ar exercita presiuni, de la nivel central (din nou), ca Adrian Veștea să lase șefia Consiliului Județean și să intre în cursa pentru funcția de primar al Brașovului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button