Politic

BRAŞOV. Sunteţi invitaţi la crosul pe trepte!

 
Asociația Beard Brothers Brașov vă invită sâmbătă, 12 mai, în zona Promenada de Sub Tâmpa, începând cu ora 10.00, pentru a participa la The Beard Run Brașov, singurul cros pe trepte din Transilvania, care se află la prima ediție în Brașov.
 
Evenimentul sportiv are o cauză nobilă, toţi banii adunaţi cu această ocazie fiind apoi donaţi unei şcoli pentru copii cu dizabilităţi. 
 
Competiția sportivă aduce trasee diferențiate, astfel încât se adresează tuturor:
Profesioniști – 5 ture traseu – 4 km
Amatori – 3 ture traseu – 2.4 km 
Copii cu vârste între 7-14 ani – 500 m
Copii cu vârsta până în 7 ani, însoțiți de părinți – 500 m
 
Punctul de plecare este Bastionul Funarilor, pe aleea principală, partea cu telecabina, iar punctul de sosire este același cu startul.
 
Taxa de participare este de 35 de lei pentru adulți și 25 de lei pentru copii. 
 
„Pe lângă bucuria concursului, 100% din taxa de participare va merge către Complexul de Reabilitare Școlară Brădet care sprijină copiii și tinerii cu dizabilități. Din fondurile strânse în cadrul crosului vom dota școala cu materiale care vor fi folosite pentru dezvoltarea abilităților motrice ale elevilor (rechizite și materiale pentru produsele handmade pe care le confecționează copiii)”, au treanmis organizatorii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button