Politic

BRAȘOV. PSD a făcut două „transferuri” de marcă. Și surprinzătoare

  • img-7252_3.jpg
  • WhatsApp Image 2022-07-27 at 20.24.18_298907.jpeg
  • WhatsApp Image 2022-07-27 at 20.24.18 (1)_298908.jpeg

Ședința Consiliului Politic Executiv al Organizației Județene Brașov a Partidului Social Democrat (PSD), care a avut loc în această după-amiază, președintele Marius Dunca a anunțat venirea în partid a noi membri. Este vorba despre Gheorghe Sucaciu, primarul municipiului Făgăraș (foto 2, dreapta), și Costel Mihai (foto 3, dreapta), fost viceprimar al municipiului Brașov.

„La PSD am găsit cu adevărat sprijin. Prin susținerea acordată de domnul președinte Marcel Ciolacu și de domnul Marius Dunca, Strategia de dezvoltare durabilă a Microregiunii Țara Făgărașului țintește o alocare de peste 600 de milioane de euro. Vreau să fac politică în folosul cetățenilor și vreau să construiesc. Consider că alături de echipa PSD Brașov pot duce la îndeplinire cât mai multe proiecte în folosul locuitorilor din municipiul Făgăraș, dar și din județului Brașov”, a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul municipiului Făgăraș.

„De ce alt partid? De ce PSD? M-am pus întotdeauna în slujba comunităţii, cu pasiune şi dedicare. Am demonstrat că sunt un om politic implicat şi capabil, am arătat ce pot şi ce vreau să fac pentru Braşov şi braşoveni, atât din postura de viceprimar sau consilier local, cât şi cea de simplu cetăţean. Am pornit multe proiecte în perioada când am lucrat în administraţie şi nu vreau să mă opresc aici. Până acum, am avut experienţa partidelor mai mari sau mici, însă pentru a demonstra ce pot face în slujba comunităţii, am nevoie de o susţinere bună şi de stabilitate. Am ales PSD pentru că este un partid mare, care, indiferent de locul unde s-a aflat – opoziţie au putere, a fost un partid cu un grad bun de încredere, fiind mereu aproape de necesitățile oamenilor și care a promovat măsuri pentru populație de fiecare dată când s-a aflat la guvernare. Acum, la Braşov, consider că PSD are o echipă stabilă, cu mulţi tineri – şi aici îi pot nominaliza pe liderul partidului Marius Dunca, Roxana Mînzatu, Lucian Pătraşcu și lista poate continua. Împreună putem schimba multe idei preconcepute şi paradigme!”, și-a motivat  decizia Costel Mihai, fost viceprimar al municipiului Brașov.

Gheorghe Sucaciu este la al doilea mandat de primar al municipiului Făgăraș, pentru care a candidat ca independent, și anterior a fost liberal. 

Fost președinte al PMP Brașov, Costel Mihai, viceprimar al Braşovului în legislatura 2016 – 2020, dar care nu a mai prins un mandat în Consiliul Local Braşov și nici nu a fost ales primar, s-a angajat cu contract consilier al președintelui Consiliului Județean, Adrian Veștea, care e și președintele PNL Brașov, fără, însă, a renunța la calitatea de membru în Mișcarea Populară (la acel moment). 

„În această după-amiază a avut loc Consiliul Politic Executiv al Organizației Județene Brașov a Partidului Social Democrat. Nu mai este foarte mult până la alegerile din 2024. Este nevoie de muncă în echipă, de oameni ambițioși deoarece doar împreună putem construi ceva durabil. Mă bucur că ni s-au alăturat și membri noi, adevărați profesioniști, cu o vastă experiență administrativă: domnul Gheorghe Sucaciu – primarul municipiului Făgăraș și Mihai Costel – fost viceprimar al municipiului Brașov. Bun venit în echipa PSD Brașov! Doar împreună putem realiza proiecte ambițioase pentru cetățenii județului Brașov și pentru România!”, spune Marius Dunca, președintele PSD Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] ca primar al Făgărașului. Înainte a fost liberal, primar la comunei Drăguș. Recent a devenit membru PSD Brașov. „La PSD am găsit cu adevărat sprijin”, și-a argumentat Sucaciu […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare