Politic

BRAȘOV. Primarul Coliban, din nou despre prioritățile „bugetate” pe 2021

 
Primarul Allen Coliban și-a prezentat, într-o postare pe facebook, prioritățile pentru acest an.
„Vă prezint câteva dintre proiectele noi pe care Primăria Brasov le-a bugetat pentru 2021. În afară de continuarea proiectelor vechi, ce se aflau în diferite stadii de implementare, anul acesta reprezintă și un început în implementarea viziunii noii administrații. În aceste 6 luni am lucrat pe mai multe paliere, cu aparatul tehnic, alături de consilierii din coaliția de la Brașov și societatea civilă, pentru a pune pe hârtie – și de acolo în implementare – proiectele pe care le considerăm importante pentru creșterea calității vieții fiecăruia dintre cetățeni.
Prioritățile mele sunt, pe lângă creșterea calității serviciilor publice din capitolele de bază, tranziția orașului nostru spre Capitala Verde a României, creșterea calității educației si a serviciilor din zona socială și a sănătății.
Bugetul record din acest an prioritizează aceste capitole, iar detaliile lui le puteți vedea aici: http://buget2021.brasovcity.ro
Vă reamintesc că acest proiect este în consultare publică până în 14 Aprilie, iar în data de 13 Aprilie va avea loc dezbaterea publică, desfăsurată online. Pentru a vă înscrie la această dezbatere și pentru a aduce amendamente sau exprima opinii legate de buget, accesați link-ul de mai sus și completați formularul de la final!”, a scris acesta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button