Politic

BRAȘOV. Primarul Coliban, acuzații după ședința Consiliului Local

  • allen-coliban_3.jpeg

A fost o nouă ședință de Consiliu Local tensionată, la Brașov, după cum se poate vedea AICI.

După aceasta, primarul Allen Coliban s-a plâns pe Facebook de faptul că nu are susținere pentru lupta în instanță cu dezvoltatorul proiectului imobiliar American Dream.

Iată ce a scris primarul Brașovului, care a convocat și o ședință de îndată, mâine:

„Primăria Brașov a fost lăsată fără apărare în fața celui care a tăiat ilegal un deal pentru a construi complexul imobiliar American Dream.
În 2017, brașovenii s-au exprimat clar împotriva acestui dezvoltator și a afacerilor sale de pe dealurile Brașovului. Brașovenii sunt reprezentați în deciziile orașului prin consilierii locali. O parte dintre aceștia nu au înțeles nici acum dorințele oamenilor.
PNL și PSD au votat împotrivă (s-au abținut, ceea ce prin înțelegerea Codului Administrativ se numără ca fiind vot împotrivă) angajării de către Primăria Brașov a unor servicii juridice specializate pentru a se lupta cu acest dezvoltator imobiliar, cu posibilități financiare mari și care are un singur scop: să construiască indiferent de etică și respect față de clienți sau comunitate.
Acest dezvoltator, Garbis-Vicențiu Kehaiyan – poate îl știți din povestea mărturiilor mincinoase legate de persoana mea sau de acum o lună, când instiga public ca viceprimarului Flavia Boghiu să i se rupă picioarele – este ținut în brațe de consilierii PNL și PSD.
Invocarea lipsei de timp pentru studierea proiectului de hotărâre, ca motiv de vot împotrivă, este unul pueril, dacă nu chiar penibil. Toată lumea știe despre cine este vorba: Kehaiyan vs. Comunitatea Brașoveană.
Invocarea costului mare pentru astfel de servicii juridice de specialitate este, încă o dată, o glumă proastă. Din două motive: (1) consilierii puteau prin amendament în plenul Consiliului Local să propună o limită maximală și (2) ce este mai important pentru cetățean? Câteva zeci de mii de lei pentru servicii juridice sau dealurile din Șchei?
Cred că acești consilieri PNL/PSD, care au votat în defavoarea cetățenilor, nu au votat așa în urma consultării cu brașovenii, ci au făcut-o în spatele ușilor închise, consultându-se cu anumiți oameni influenți.
Oficial, fiind reprezentanții oamenilor și nu ai mafioților, le mai ofer o șansă. Am convocat pentru mâine, 1 Martie, o ședință de îndată, pentru a face ceea ce trebuie: să susțină interesul cetățeanului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button