Politic

BRAȘOV. Primarul Coliban a intrat și în vizorul AUR!… ÎNTREBĂRI

 
După decizia CTATU privind neavizarea studiului de oportunitate Așezământ monahal și centru de sănătate cu cazare, în Poiana Brașov au apărut o serie de reacții (vezi: BRAȘOV. Primarul Coliban și… „valul de ură împotriva credincioșilor”!).
 
Și Alianța pentru Unirea Românilor Brașov a comentat pe seama acestui caz, titrând: „Primarul USR de la Brașov atacă Ortodoxia!”.
 
Iată și punctul de vedere al partidului condus de George Simion și Claudiu Târziu:
 
„Solicitarea Arhiepiscopiei Ortodoxe Sibiu de a emite un studiu de oportunitate pentru ridicarea unui aşezământ monahal şi a unei unităţi de cazare în Poiana Braşov a fost respinsă de CTATU din cadrul Primăriei Municipiului Brașov.
 
Beneficiarului îi sunt cerute mai multe clarificări legate de:
 
– Oportunitatea şi impactul realizării infrastructurii (circulaţii, utilităţi) asupra peisajului, zonei naturale şi biodiversității;
 
– Modalitatea de integrare în peisaj (studiu de peisaj şi imagine) a construcţiilor propuse;
 
– Analiza modalităţii de stabilire a indicatorilor urbanistici propuşi şi corelarea acestora cu zonele funcţionale conform Finalizare PUZ Braşov
 
Domnule primar, Allen Coliban,
 
Ați cerut aceleași «clarificări» și firmelor de casă cărora le-ați acordat contracte de mii de lei, pe bandă rulantă în ultimul an? Dar dezvoltatorilor imobiliari care construiesc haotic în Brașov le-ați cerut studiu de peisaj și imagine?”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button