Politic

BRAȘOV. Primarul Allen Coliban și ministrul Tanczos Barna, salvați de… CFR de pe DN1 / Spitalul Regional, la stadiul căutării surselor de finanțare

  • Coliban-Tanczos_298843.jpg
  • blocaj DN1_298845.jpg
  • blocaj_298846.jpg
  • Coliban-minister_298844.jpg

Plecat luni spre București pentru a discuta cu experții BERD, la Ministerul de Finanțe, despre finanțarea prin PPP (Parteneriat Public-Privat) a viitorului Spital Regional Brașov, primarul Allen Coliban a avut parte de o călătorie cu peripeții, după cum a relatat pe pagina sa oficială de Facebook, într-o postare intitulată „Spitalul Regional – suspans pe drum, speranță după întâlnire”. Edilul spune că a fost în pericol de a întârzia la importanta întâlnire din Capitală din cauza  blocajului de pe DN1, fiind salvat de tren, unde s-a întâlnit cu ministrul Mediului, Tanczos Barna, de care se despărțise cu puține ore înainte după o conferință de presă comună desfășurată la Sf. Gheorghe.

„După întrevederea avută cu domnul Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, în prima parte a acestei luni, astăzi (nota red. – luni), împreună cu experții BERD, am avut o întâlnire la Ministerul de Finanțe, pentru a discuta opțiunile finanțării prin PPP (Parteneriat Public-Privat) a noului Spital Regional Brașov.
Povestea a debutat cu peripeții – plecat din Brașov cu mai bine de 3 ore înainte de întâlnirea programată, m-am blocat însă în ambuteiajul de pe DN1, la Predeal, Waze estimând o întârziere de 80 de minute. Norocul face că mai aveam 20 de minute pentru a prinde trenul de 14:06. Am abandonat mașina, am luat trenul, am avut plăcerea să călătoresc în compania Ministrului Mediului, domnul Tánczos Barna (köszönöm szépen!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Consiliu Județean, Ministerul Sănătății, acesta din urmă își asumă identificarea surselor de finanțare, a mai precizat […]

Back to top button