Politic

BRAȘOV. Primarul Allen Coliban, anunțuri privind noua organigramă a Poliției Locale și reabilitarea fațadelor

 

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a anunțat că noua organigramă a Poliției Locale este gata și va fi prezentată pentru aprobare în ședința Consiliului Local. Aceasta a fost întocmită de consilierul primarului, fostul polițist Radu Dascălu (socrul polițistului Marian Godină). Vor urma teste de competențe și de aptitudini de care este nevoie într-o astfel de instituție, după cum a precizat edilul.

Radu Dascălu se ocupă și de un alt proiect, privind reabilitarea fațadelor din Centrul Istoric. Astfel, el a discutat cu reprezentanți ai primăriilor din Timișoara și Oradea, pentru ca Brașovul să ia exemplu de la aceste municipii.

„Urmează să revenim cu cadrul de desfășurare. Avem un grup de lucru din care fac parte și arhitecți”, a explicat primarul Allen Coliban.

„Este o adaptare a situației de la Brașov a unor ghiduri care au dat roade în alte administrații publice locale”, a adăugat el.

„Dacă vrem să avem un Centru Istoric mândru și proaspăt și într-o stare foarte bună și de care să fim mândri, avem nevoie să oferim în primul rând acele mecanisme financiare și legale de a renova aceste proprietăți, dar pentru cei care nu doresc să se conformeze și nu colaborează, să avem și acel mecanism al măririi impozitului până la 500 la sută, așa cum prevede legea în vigoare în România”, a punctat primarul Brașovului. 

Declarațiile pot fi urmărite în cel de-al 27-lea episod din „Jurnalul Primarului” (vezi AICI).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare