Politic

BRAȘOV. Premierul Ludovic Orban va asista la ceremonia dedicată evenimentului din 15 Noiembrie 1987

 

Prim-ministrul Ludovic Orban va asista, mâine, la ceremonia de depunere a coroanelor de flori la Troița din apropierea Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, cu ocazia comemorării a 32 de ani de la revolta anticomunistă din 15 Noiembrie 1987.

„Tot mâine, împreună cu directorul Agenției de Dezvoltare Regională de la Alba Iulia și în prezența prim-ministrului Ludovic Orban, vom semna un contract de finanțare pe fonduri europene, în beneficiul Ambulatoriului de la Spitalul Județean, un proiect de 10.600.000 de lei, bani necesari pentru achiziționarea de echipamente medicale”, a declarat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.

Sursa citată a precizat că, după conferința de presă care va fi organizată cu această ocazie, Orban ar putea face o oprire și la Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav, obiectiv în lucru, după cum se știe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button