Politic

BRAŞOV. Planurile Serviciului Pieţe privind pieţele agroalimentare şi wc-urile publice

 

Pentru buna desfăşurare a activităţii Serviciului Public de Administrare Pieţe Braşov (în sarcina căruia se află şi administrarea toaletelor publice) a fost alocată suma de 7,84 milioane de lei din bugetul local pe 2018.

Astfel, conform proiectului aprobat în şedinţa de Consiliu Local de vineri, cheltuielile de personal în acest an se cifrează la 2,96 milioane de lei, cheltuieli cu bunuri şi servicii, la 3,11 milioane de lei, iar cele de capital, la 1,77 milioane de lei.

Cu ocazia dezbaterii pe tema împărţirii bugetului local, directorul Serviciului, Cristian Vasile, a prezentat planurile pentru îmbunătăţirea condiţiilor din pieţele agroalimentare şi toaletele publice de pe raza municipiului Braşov.

Aşadar, în acest an, ar trebui montate, în pieţele din Braşov două vitrine frigorifice pentru brânzeturi şi 16 instalații de aer condiţionat. Totodată, vor fi achiziţionate cinci mașini de numărat bani cu detector de monedă falsă şi 12 sisteme de siguranță pentru compartimentele de vânzare din Piața Astra.

Potrivit directorului Vasile, în Piaţa Dacia va fi amenajată o zonă cu 10 căsuţe de lemn pentru produse produse artizanale.

Primăria mai are în vedere amenajarea tronsonului 3 în Piața Dacia, reparații capitale la WC-ul public din Piaţa Dacia, reparații capitale la iluminatoarele de pe platorul din Piața Astra și reparații capitale în Piața Bartolomeu.

De asemenea, este necesară modernizarea toaletei publice din Piața Sfatului, dar şi a grupurilor sanitare din pieţele agro-alimentare.

Totodată, sunt bani alocaţi pentru studiul de fezabilitate și documentația de execuție pentru amenajarea unei rampe de gunoi în Piața Star.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button