Politic

BRAŞOV. Pârtii foarte bune pentru schi în acest weekend

 
Pârtiile din Poiana Braşov sunt într-o stare excelentă și se schiază pe toate pârtiile, cu excepția „S”-ului mare de pe pârtia Lupului, după cum a anunţat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.
 
Sursa citată a precizat, azi, că stratul de zăpadă are o grosime de 110 cm în partea superioară şi 90 de cm în partea inferioară a domeniului schiabil.
 
„Circulă toate instalațiile de transport pe cablu, telegondola, cele două telecabine (Kanzel şi Capra Neagră), cele două telescaune (Ruia şi Lupului) şi teleschiurile Bradul și Stadion. Joi s-a înregistrat trecerea cu numărul 1.425.000 prin turnichete de la începutul sezonului, ceea ce confirmă faptul că domeniul schiabil din Braşov este cel mai atractiv din România și oferă cele mai bune condiţii de schi. În ritmul în care au avut loc trecerile trecerile prin turnichete în ultimele weekend-uri, duminică după-masă estimăm că vom ajunge la 1,5 milioane de treceri. În tot sezonul trecut s-au înregistrat peste 2,1 milioane de treceri”, a precizat Sorin Toarcea. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button