Politic

BRAȘOV. Pare EXCLUSĂ o alianță PNL-PSD la Consiliul Local… ANUNȚUL liberalilor

 

După alegerile locale, situația în municipiul Brașov în ceea ce privește componența noului Consiliu Local este: BRAȘOV. Coliban, primar! Componența Consiliului Local… / UPDATE. USR PLUS și PNL, aproape la egalitate! PSD, doar cu 4 consilieri.

Astfel, pentru a fi formată o majoritate, este nevoie de o alianță, variantele fiind – VEZI AICI: BRAȘOV. Despre alianțe privind MAJORITATEA din Consiliul Local… PRINCIPIILE USR PLUS.

În ceea ce privește PNL, Biroul Politic Naţional al liberalilor se va reuni miercuri în şedinţă, ocazie cu care se va lua o decizie potrivit căreia să nu existe nici un fel de alianţe cu PSD.

„În cadrul echipei de campanie, în discuţiile avute cu preşedintele PNL, am luat decizia pe care o vom adopta şi în Biroul Permanent Naţional de miercuri – să nu existe nici un fel de alianţe cu partidul trecutului, cu PSD… Vom face majorităţi în toate consiliile locale pentru a putea să ne punem în practică proiectele pe care le-am avut prezentate în campania electorală… După orice fel de alegeri, oricât de bune ar fi cum sunt şi aceste alegeri ale PNL, normal că vrem întotdeauna să îmbunătăţim performanţa unor judeţe. Se vor face analize”, a anunţat secretarul general al PNL, Robert Sighiartău.

Potrivit ultimelor cifre pe plan național, PNL are un scor de peste 34% la alegerile locale, PSD se situează în jurul cifrei de 30%, iar USR, la 13%.
 
Prin urmare, cum o alianță USR PLUS – PSD pare exclusă la nivelul Consiliului Local Brașov, se întrevede o colaborare USR PLUS – PNL „la vârful” municipiului. Primarul Allen Coliban va avea în subordine doi viceprimari, foarte probabil unul numit de PNL, celălalt de USR PLUS. 
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button