Politic

BRAȘOV. P&P, victorie împotriva Consiliului Local și la Curtea de Apel / Update: Reacția primarului

 

Compania P&P mai bifează un câștig în instanță împotriva Consiliului Local Brașov, în „războiul” privind gestionarea locurilor de parcare publice cu plată din municipiu.

În fapt, Curtea de Apel Brașov a menținut, astăzi, decizia Tribunalului Covasna de a anula Hotărârea de Consiliu Local prin care se rezilia contractul de concesiune a parcărilor publice, încheiat cu P&P.

Redăm decizia de astăzi a Curții de Apel:

„18.08.2021
Ora estimata: 09:00
Complet: RV3(2021)
Tip solutie: Respingere recurs
Solutia pe scurt: Respinge recursul formulat de recurentul Consiliul Local al Municipiului Braşov împotriva sentinţei civile nr. 653/28.06.2021 pronunţată de Tribunalul Covasna. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin grefa instanţei, astăzi 18.08.2021.
Document: Hotarâre 500/2021 18.08.2021”.

Procesul pe fond urmează să fie judecat, la Tribunalul Covasna.

Amintim că, după o perioadă în care nu s-a mai perceput taxă pentru locurile de parcare cu plată din municipiul Brașov, P&P a reluat acest serviciu, de la 1 iulie. Plata este obligatorie 24 de ore din 24, după ce CL Brașov a pierdut și procesul privind perioada de tarifare.

Toate dosarele înregistrate la Tribunalul Covasna, în această luptă dintre Municipalitate și P&P, pot fi găsite AICI.

Update:

Potrivit primarului Allen Coliban, „soluția de astăzi vizează doar cererea de suspendare a hotărârii Consiliului Local de aprobare a rezilierii. Hotărârea Consiliului Local nu a fost anulată, este în continuare legală, până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive asupra cererii în anulare. În plus, pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție există o cerere de strămutare a dosarului de astăzi. Dacă se va admite această cerere, decizia de azi va fi anulată, iar recursul se va rejudeca de o nouă instanță“.

Potrivit reprezentanților Primăriei, „există prea multe coincidențe în anumite decizii și astfel am cerut strămutarea de la Curtea de Apel Brașov în altă parte. Mai este foarte mult până la finalul acestei lupte cu P&P-ul. Suntem abia la început, ne așteptam la o luptă pe viață și pe moarte, având în vedere că e vorba de zeci de milioane de euro la mijloc pe care le-ar fi câștigat firma P&P fără să respecte contractul, deci fără să respecte cetățenii”.

Pentru mai multe informații, VEZI ȘI:

BRAȘOV. P&P: De la 1 iulie se reia taxarea locurilor de parcare!!! Plata, obligatorie 24 de ore din 24

Update. BRAȘOV. „Din punctul de vedere al Primăriei Brașov, P&P nu poate încasa bani pe parcare, atât timp cât…”

BRAȘOV. Ce a decis astăzi Tribunalul Covasna în lupta dintre P&P și Municipalitate / Ce impact are asupra cetățenilor?! Update: Ce spun reprezentanții Primăriei


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare