Politic

BRAŞOV. Mâine se poate schia în Poiană!

 

Începând de mâine se va schia din nou în Poiana Braşov, potrivit anunţului făcut astăzi de viceprimarul Laszlo Barabas.

„Având în vedere condiţiile meteo favorabile, în special vremea rece, care ne-a permis să producem zăpadă artificială, se vor redeschide pârtiile din partea superioară a masivului Postavaru. Stratul de zăpadă de pe pârtii măsoară, după amenajare, aproximativ 40-50 de cm, cea mai mare parte fiind zăpadă artificială”, a precizat viceprimarul.

Se va putea schia pe următoarele pârtii: partea superioară a Lupului şi Drumului Roşu, Kantzel şi Doamnei.

„Vor funcţiona instalaţiile pe cablu dedicate sezonului de iarnă: telegondola şi telescaun la Ruia, la care se adaugă şi telecabina Kanzel. Avand în vedere că din acest sezon vor funcţiona, la telegondolă şi telecabina Capra Neagra, şi cele două aparate de retur skipass-uri, de unde îţi poţi recupera garanţia pentru aceste carduri, valoarea de garanţie pentru ele va scădea de la 15 la 10 lei. Totodată, le reamintim celor care au rămas cu puncte pe skipass-uri de sezonul trecut, că aceste puncte nu pot fi reportate pentru acest sezon”, a mai spus Barabas.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button