Politic

BRAŞOV. Încă doi candidaţi înscrişi oficial în cursa pentru Primăria Râșnov

 

După liberalul Liviu Butnariu, care și-a depus primul candidatura pentru alegerile parțiale la Primăria Râșnov, ce vor avea loc pe 11 iunie, a venit şi rândul candidatului ART, Daniel Diaconu, să treacă pe la Biroul Electoral. 

Daniel Diaconu şi-a depus tot sâmbătă candidatura pentru Primăria Râşnov, însoţit de soţie şi copii. Amintim că el se bucură de susţinerea Alianţei Râşnovul Tău, din care fac parte PSD, ALDE, PER şi MSL.

„Le mulţumesc celor 1.880 de râşnoveni care au semnat pe listele de susţinători, dar şi celor care ar fi vrut să facă şi ei acelaşi lucru, dar nu au mai reuşit. Consider Râşnovul o mare şi frumoasă familie, pentru a cărei prosperitate muncesc. Şi aşa cum în familie comunicarea este importantă, aşa este şi cu cetăţenii. Eu voi continua să fiu pe stradă, aşa ca în ultimii ani, pentru a discuta cu ei. Iar apoi, aşa cum fac în propria mea familie, am grijă de ce le trebuie”, a declarat Daniel Diaconu, la ieşirea de la Biroul Electoral.

Duminică, al treilea candidat, independentul Marius Lungu (membru PSD), şi-a înscris candidatura pentru aceeaşi funcţie, după ce a adunat 657 de voturi de susţinere, potrivit cifrei comunicate de acesta.

Ar mai trebui ca PMP să facă acelaşi lucru cu propriul candidat anunţat ca prezenţă în cursa electorală de la Râşnov, dar fără nume. Înscrierile sunt posibile până la noapte, ora 24.00.  

 citeşte şi

BRAȘOV. Primul candidat înscris oficial în cursa pentru Primăria Râșnov

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare