Politic

BRAȘOV. Ialomițianu, despre aeroport și banii necheltuiți de Primărie…

 
Într-o ultimă postare pe contul său de Facebook, Gheorghe Ialomitianu a relatat despre faptul că, în ultima sa declarație, primarul Brașovului, George Scripcaru, a recunoscut că „Primăria nu a dat nici un leu pentru realizarea aeroportului, deși în toate ieșirile publice a spus că instituția pe care o conduce va susține financiar realizarea aeroportului. Primarul Brașovului nu are dreptate când spune că din bugetul Consiliului Județean Brașov se pot asigura fondurile necesare pentru finanțarea aeroportului în 2020”.
 
Potrivit lui Ialomițianu, fost ministru de Finanțe, CJ Brașov poate asigura din bugetul propriu numai 162 milioane lei, din 251 milioane lei cât reprezintă valoarea lucrărilor pentru construirea aeroportului. Diferența de 89 milioane lei va fi asifurată din credite bancare pentru care brașovenii vor suporta dobânzile din impozitele și taxele plătite, conform sursei citate.
 
„Mai grav este că Primăria Brașov a înregistrat un excedent bugetar de 227 milioane lei în 2019, adică bani necheltuiți, și va continua și în anul 2021 să mărească impozitele și taxele locale”, a conchis fostul liberal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button