Politic

BRAȘOV. Focar de infecție lângă o grădiniță importantă! CE FACE Primăria?!…

  • gunoi1_2.png
  • gunoi2.png
  • gunoi3.png
 

Imaginile de mai sus sunt chiar din vecinătatea Grădiniței nr. 26 Junior Brașov, situată pe strada Neptun, fiind realizate în această seară.

Acolo, mâine, sunt așteptați preșcolarii la activități, chiar dacă este vacanță, părinții cerând în mod expres, cu avizul DSP-ului, deschiderea unității de învățământ.

Un părinte ne-a transmis, îngrijorat, că, în ciuda tuturor măsurilor de precauție luate în grădiniță, în zonă, „în casa gunoaielor” (vezi foto), este mai tot timpul focar de infecție: „Acolo mișună boschetari, care-și fac de cap și într-o proprietate a Gazului, fără să se intervină, se aruncă deșeuri pe lângă tomberoane, este «împărăția gunoaielor». S-au făcut numeroase sesizări la Primărie, dar probabil vom primi un răspuns pe Facebook, că se va face o dezbatere… Riscul este mare atât pentru copii, cât și pentru cadrele didactice în plin val trei al pandemiei de coronavirus. Dar, am înțeles că Poliția Locală este în plin proces de restucturare, de aceea nu se intervine nicicum”.

Nu mai vorbim de faptul că grădinița este foarte căutată, mulți părinți dorind să-și înscrie copiii acolo, însă locurile sunt limitate (sunt aproximativ 30 de preșcolari într-o grupă). Ca și la Grădinița nr. 35 s-a solicitat, în scris, extinderea unității de învățământ, însă, surpriză!, până în prezent nu s-a primit nici un răspuns de la Primărie. La un moment dat, administrația Scripcaru aprobase mansardarea, dar, în prezent, totul este în aer…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button