Politic

BRAȘOV. Doar cererile de sprijin financiar pentru unitățile de cult se depun „fizic”

 

Conducerea Consiliului Județean a făcut precizări pentru solicitanții de finanțări nerambursabile, având în vedere măsurile întreprinse în scopul evitării aglomerării de persoane în sediul instituţiei şi prevenirii răspândirii COVID-19.
Astfel, solicitanții de sprijin financiar pentru unităţile de cult se vor prezenta cu documentele prevăzute prin Ghidul solicitantului la sediul CJ Braşov, camera 18, clădirea Muzeului de Istorie, în intervalul orar 8.00-16.00. Persoana de contact: Cristina Bența, telefon 0268-410777, int. 408. Solicitările de acordare a sprijinului financiar se vor depune, conform Ghidului, până în 20 martie 2020, ora 16.00.
Solicitanții de finanțări nerambursabile prin programele judeţene pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului Braşov a proiectelor culturale și sportive vor transmite dosarele de finanțare exclusiv prin poştă sau prin servicii de curierat rapid.
În vederea respectării condițiilor prevăzute în anunțurile de participare privind finanțările, solicitanții vor avea în vedere expedierea documentelor cel târziu la data limită de depunere a dosarelor de finanțare specificate (data de expediere – data poştei, respectiv data depunerii la serviciul de curierat rapid).
„Nerespectarea modalității de depunere a solicitărilor de finanţare şi a termenelor conform Ghidurilor (prezentarea documentelor în biblioraft, eticheta – din care să reiasă Programul căreia i se adresează, opisat, sigilat etc) atrage după sine descalificarea acestora”, precizează reprezentanții instituției.
Aceștia au reamintit termenele de depunere a solicitărilor de finanțare: cultură – beneficiari de drept public: 23 martie 2020, ora 16.00, cultură – beneficiari de drept privat fără scop patrimonial: 27 martie 2020, ora 16.00; sport de performanță: 30 martie 2020, ora 16.00 Sportul pentru toți: 31 martie 2020, ora 16.00. 
Datele de contact ale Consiliului Județean Braşov Adresă: Județul Braşov, Municipiul Braşov, Bulevardul Eroilor nr. 3-5, cod 500007. Pentru informații suplimentare puteți contacta serviciul de specialitate: Telefon: 0268.410.777, int. 143, 520 E-mail: cultura@judbrasov.ro, sport@judbrasov.ro, nicoleta.iures@judbrasov.ro.
„Contăm pe sprijinul și înțelegerea dumneavoastră în vederea desfăşurării în condiții normale a activităţilor instituţiei. Vă mulțumim!”, a declarat Adrian-loan Veştea, președintele CJ.

Citiți și:

BRAȘOV. Un milion de lei pentru unitățile de cult

BRAȘOV. 700.000 de lei – finanțare nerambursabilă pentru proiecte sportive


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button