Politic

BRAȘOV. Cum se va proceda la dezbaterea publică a Proiectului de buget al CJ?!…

 
Consiliul Județean Brașov a informat că în data de 15.04.2021, la ora 11.00, va avea loc dezbaterea publică privind Proiectul de buget al Judeţului Braşov, al creditelor de angajament pe anul 2021 și estimările pentru anii 2022-2024.
 
Dezbaterea va avea loc în sistem de videoconferinţă pe platforma electronică Zoom.
 
Documentul privind Proiectul de buget al Județului Brașov, al creditelor de angajament pe anul 2021 și estimările pentru anii 2022-2024 poate fi consultat pe site-ul Consiliului Județean Brașov www.judbrasov.ro, secţiunea Dezbatere publică.
 
Cetățenii, instituțiile publice şi organizațiile interesate cu privire la proiectul supus dezbaterii sunt invitaţi să participe la această dezbatere publică în sistem de videoconferinţă pe platforma electronică Zoom, în data și la ora mai sus menționate.
 
Pentru accesul online la şedinţa de dezbatere, persoanele interesate se pot înscrie până în data de 14.04.2021, ora 16.00, pe adresa de mail dezbateri@judbrasov.ro, cu următoarele date de contact: Nume, Prenume / Instituţie, Email, urmând ca în ziua dezbaterii publice să primească linkul de acces la sedinţă.
 
Dezbaterea va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a  Consiliului Județean.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button