Politic

BRAȘOV. Consiliul Local a votat împotriva prelungirii documentației PUZ – str. După Grădini

 

Consiliul Local Brașov a respins în ședința de astăzi proiectul de hotărâre privind prelungirea perioadei de valabilitate a documentaţiei P.U.Z. – str. După Grădini, aprobata cu H.C.L. nr. 129/2015. Proiectul se afla pe poziția 13 din ordinea de zi.

Ieri, consilierii locali au primit o adresă de la arhitectul șef Marilena Manolache și de la viceprimarul Laszlo Barabas, prin care li s-a recomandat să nu se prelungească valabilitatea documentației.

Dată fiind adresa, Comisia 2 și 5 au respins, dând avize negative, iar consilierii locali au respins astăzi proiectul. Celelalte proiecte de pe ordinea de zi au trecut. 

Pentru detalii, VEDEȚI ȘI:

BRAȘOV. Ședință de Consiliu Local, în această dimineață, cu participarea prefectului și a șefului ISU / 34 de proiecte pe ordinea de zi (Vezi LIVE)

BRAȘOV. Primarul Scripcaru, întrebat de ce lucrările de la Parcul Central au început fără autorizație / Edilul: „Unii sunt frustrați (…) Ipocrizia este mare”

BRAȘOV. Ședința de Consiliu Local va avea loc săptămâna viitoare / Iată proiectele de pe ordinea de zi!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button