Politic

BRAȘOV. Coliban: „Din păcate, PUZ-ul din zona Tractorul Nord-Coresi, care cuprindea o școală și terenuri de sport, a fost…”

  • 20210409_171409_296328.jpg

După ședința ordinară de astăzi a Consiliului Local Brașov – vezi și Consiliul Local Brașov are ședință ordinară / Lista proiectelor… / Discuție despre reamenajarea Pieței Sfatului, primarul Allen Coliban a scris următoarea postare, pe pagina sa de Facebook:

„Consilierii locali brașoveni au decis, în urma dezbaterilor din Ședința Consiliului local de azi, ca specialiștii din comisia de evaluare a proiectelor culturale să fie membri cu drept de vot. Astfel, la fel ca anul trecut, specialiștii vor avea o majoritate de voturi în comisie.
Este o întoarcere cu 180 de grade față de ședința trecută, când nu și-au argumentat votul împotrivă. Este vorba de comisia de evaluare a proiectelor culturale ce vor primi finanțare nerambursabilă de la Primăria Municipiului Brașov, prin intermediul Ghidului de finanțare.
Mă bucură implicarea în dezbatere a societății civile, a reprezentanților asociațiilor culturale, a Consorțiului  Cultural Corona, și a tuturor consilierilor locali care și-au explicat votul pentru această decizie firească.
Administrația brașoveană poate deveni un exemplu de bune practici privind responsabilitatea față de interesul cetățeanului, doar dacă societatea civilă se implică activ!
Din păcate, PUZ-ul din zona Tractorul Nord-Coresi, care cuprindea o școală și terenuri de sport, a fost picat la vot, fără motiv, de aceiași consilieri PNL-PSD și astfel mă văd nevoit  să repun acest punct pe ordinea de zi a următoarei ședințe de Consiliu Local.
Până atunci, îi invit pe consilieri să se gândească la menirea lor, la jurământul dat și la respectul față de interesul cetățeanului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare