Politic

BRAȘOV. Coliban, ANUNȚ pentru cei ce folosesc parcările publice… Poliția Locală face controale!

 

Allen Coliban, primarul Brașovului, a relatat că Municipalitatea are mai multe procese în derulare cu P&P, firma ce administrează parcările publice din oraș, în urma unui contract încheiat pe vremea când George Scripcaru era edilul-șef. Se știe, Primăria a reziliat contractul cu P&P, dar societatea în cauză a obținut o primă decizie favorabilă în instanță, care-i dă dreptul să-și continue activitatea.

„La ora actuală, P&P încasează ilegal niște sume și varsă municipalității partea aferentă contractului reziliat. Dintr-o perspectivă a banului public și Curții de Conturi, faptul că noi încasăm la bugetul local, de pe urma serviciilor de parcare, este un lucru bun. Dintr-o perspectiva a legalității operarării acestui contract, este un lucru rău. Pe de altă parte, avem un regulament care impune obligativitatea plății acestor servicii. Prin urmare, toți cei care folosesc parcările publice trebuie să plătească parcarea. Poliția Locală face controale și aplică sancțiuni pentru neplată”, a declarat Allen Coliban, potrivit Radio România Actualități – Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button