Politic

BRAȘOV. Cine cere demisiile lui Scripcaru, Veștea și a prefectului?!…

 
În contextul creșterii alarmante a numărului de cazuri de coronavirus în județul Brașov – CORONAVIRUS. Număr RECORD de îmbolnăviri pe zi în țară! Peste 50 de noi cazuri la Brașov…, a fost emis un comunicat de presă semnat de consilierul județean Ionel Goidescu, preşedintele ADN Braşov, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov
 
„Comunicat de presă
 
La nivelul judeţului Braşov s-au înregistrat multe decese, iar numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a explodat. Nu este zi să nu fie în jur de 40-50 de noi cazuri. Cu toate acestea, braşovenii nu primesc nici un semn de la DSP, dar nici de la Prefectură. Mulţi oameni se întreabă dacă mai conduce cineva acest judeţ. Din păcate, în joc este sănătatea cetăţenilor.
 
Doresc să văd conducerea judeţului şi a municipiului împreună cu prefectul şi cu reprezentanţii DSP că iau masuri concrete pentru a diminua numărul persoanelor infectate. Braşovenii s-au săturat de poze şi filmuleţe cu minciuni electorale, aceştia aşteaptă lucruri concrete, iar în prezent prioritară este sănătatea.
 
Hai să lăsăm întâlnirile de partid şi campania electorală! Judeţul are nevoie de conducători fermi, care să ia decizii favorabile şi pe timp de criză, cum este acum. Nu avem nevoie de marionete puse pe funcţii bine plătite. Dacă cei de la PNL nu sunt în stare să conducă acest judeţ, să-i lase pe alţii mai competenţi, dar să oprească imediat această bătaie de joc la adresa braşovenilor.
 
Îi somez public pe conducătorii judeţului, atât pe cei de la Consiliul Judeţean, cât şi pe cei de la Prefectură, să iasă în faţa cetăţenilor cu măsuri concrete. Dacă nu, le solicităm public să-şi înainteze demisiile. De azi. Nu putem lăsa un oraş de anvergura Braşovului să fie pe locul 3 pe ţară ca număr de persoane infectate cu noul coronavirus. Ce au făcut cei din administraţia locală județeană şi instituţiile statului până acum?
 
De ce nu se confruntă cu astfel de probleme clujenii, timişorenii sau constănţenii? Şi acolo merg turişti, şi acolo sunt firme, companii mari, dar nu au atât de multe cazuri. Nu putem să dăm vina numai pe cetăţeni. Nu putem părăsi toţi oraşul «dacă nu ne convine», cum am fost îndrumați de edilul Braşovului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button