Politic

BRAŞOV. Cadouri de la femeile social-democrate pentru trei fraţi

 

Majoritatea femeilor social-democratele din municipiul Braşov sunt în primul rând mame, astfel că nu este de mirare că sunt mai sensibile la nevoile copiilor care cresc în familii cu prea multe nevoi. Acesta este şi motivul pentru care, înainte cu câteva zile să înceapă un nou an şcolar, câteva membre ale PSD Braşov au ţinut să ofere ghiozdane pline cu rechizite unor copii cu rezultate bune la învăţătură, dar cu posibilităţi materiale reduse pentru a continua în acelaşi ritm.

Astfel, caiete, creioane colorate, acuarele, dar şi alte obiecte de care aveau atâta nevoie la şcoală au ajuns la trei micuţi. Cum părinţii nu aveau posibilitatea de a le cumpăra, darurile au venit din partea braşovencelor Gabriela Urse, Adela Diaconu, Alexandra Crivineanu.

 „«Vine toamna bine-mi pare!», aşa aşteptam începerea anului şcolar, cu emoţii, cu bucuria întâlnirii colegilor şi dascălilor şi creionam cu gând curat de copil, anul ce începe! Am retrăit azi această bucurie, multele emoţii şi ne-am pregătit alături de aceşti trei minunaţi copii. Început de an şcolar cu ghiozdan şi pantofiori, vom fi silitori şi buni, ne vom întâlni la începutul vacanţei de iarnă să vedem ce-i scriem şi lui Moş Crăciun!”, a declarat Gabriela Urse, consilier local.

 „Este un gest venit din suflet din partea OFSD Municipală Braşov. Ne dorim ca fiecare membru al comunităţii braşovene să îşi facă timp pentru a privi în jur la nevoile aproapelui. Trebuie doar să ne oprim din goana cotidiană pentru că sunt mulţi cei care au nevoie de ceva. Nu neapărat de bunuri materiale, cât de o vorbă bună, un zâmbet sau un sfat. Noi am ales trei copilaşi care au rezultate bune la învăţătură, dar fără mari posibilităţi financiare. Le-am dăruit, pe lângă rechizite şi ghiozdane, încălţări pentru noul an şcolar. Mai important însă a fost faptul că am stat cu ei, că i-am încurajat să se lupte să răzbească. Educaţia este cel mai sigur drum pentru a avea acces la o viaţă mai bună, atât ca persoană, cât şi ca societate”, este mesajul pe care îl transmite Adela Diaconu, preşedinte al OFSD mun. Braşov.

Micuţii, doi băieţei ce intră în clasa a IV-a şi o fetiţă ce intră în clasa a V-a, au fost foarte încântaţi de ce au primit. Părinţii copiilor au confirmat că gestul femeilor democrate a venit la timp, înaintea începerii noului an şcolar.  

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button