Politic

BRAȘOV. Allen Coliban: Primarul bun este… / „Superputerile” primarilor USR PLUS

 


Mi-a plăcut mereu să învăț, să experimentez, să deschid drumuri. La 14 ani învățam singur grafică în Corel DRAW. La 20 de ani aveam propria firma de software și clienți internaționali. La 27 eram director de producție, iar la 31 președinte de federație sportivă. La 37 de ani deveneam senator în Parlamentul României, iar la 41 de ani, m-ați ales primarul vostru”. Așa și-a început cea mai recentă postare pe Facebook Allen Coliban, primarul ales al municipiului Brașov.

Postarea însoțește un set de fotografii în care apare și fostul premier Dacian Cioloș, cu explicația: „Suntem gazde la Brașov pentru training-ul organizat de Renew Europe la inițiativa mea și a lui Dacian Cioloș pentru primarii USR PLUS din țară. În cadrul trainingului discutăm despre digitalizare, finanțare europeană, pactul ecologic european și angajamentele asumate prin programul de guvernare USR PLUS”.

În acest context, Allen Coliban vorbește despre „superputerile” primarilor USR PLUS și face „portretul-robot” al primarului bun:

Cred că una dintre superputerile acestui nou val de primari constă tocmai în dorința și disponibilitatea de a învăța constant. O altă superputere este aceea de a se înconjura de oameni capabili, specialiști și profesioniști pentru a putea implementa cele mai bune soluții pentru orașele și comunele pe care le reprezintă.

Primarul bun nu este acela care le știe pe toate, care își impune voința cu orice preț. Ci acela care invită la dialog, care ascultă, care recunoaște că e loc de mai bine și are capacitatea de a învăța lucruri noi.

«Este un principiu dovedit că trebuie să înveți să asculți pentru a ști comanda», Aristotel”.

Într-o postare anterioară, tot de vineri, „Amintire scoasă de facebook din calea uitării”, Allen Coliban reflectează pe marginea faptului că fix că în urmă cu un an era propus de colegii săi din USR drept candidatul formațiunii (au fost organizate în partid alegeri primare, după model american), ulterior devenind al Alianței USR PLUS, și a modului în care pandemia a schimbat viețile tuturor, inclusiv data alegerilor locale și încheie, reiterând: „Pentru mine, a fi primarul Brașovului și a avea șansa să schimb în bine lucrurile pentru orașul meu, nu numai orașul natal, dar și cel în care am ales să trăiesc, este cea mai importantă misiune. Acesta este punctul în care îmi doream să ajung din punct de vedere politic, așa că toată energia mea se va concentra în perioada următoare pe ceea ce avem de făcut împreună pentru Brașov

Vă mulțumesc că-mi sunteți alături!”.

 

Citiți și:

BRAȘOV. Primarul ales, despre secretul succesului

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button