Politic

BRAȘOV. Adrian Veștea: „Am dat startul finanţării proiectelor sportive din anul 2022”

  • sportdeperformanta.jpg
 
Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, prezintă pe pagina sa de facebook bugetul destinat sportului de performanţă și invită cluburile sportive de drept privat fără scop patrimonial și asociațiile județene pe ramuri de sport să depună proiecte.

 

Am dat startul finanţării proiectelor sportive din anul 2022 pe componenta Promovarea Sportului de performanţă.

Programul de finanţări nerambursabile destinate sportului de performanţă are alocat un buget total de 700.000 lei, din care pentru Sporturi Olimpice/Paralimpice am prevăzut 500.000 lei, în timp ce diferenţa de 200.000 de lei va reveni Sporturilor Neolimpice.
Aşadar, până în data de 1 aprilie, ora 14:00, aşteptăm proiecte din partea cluburilor sportive de drept privat fără scop patrimonial și asociațiilor județene pe ramuri de sport din România.
Finanţăm organizarea de competiții oficiale internaționale şi naţionale nivel de seniori, însă în egală măsură dorim să susţinem pregătirea și participarea la competiții oficiale internaționale şi naţionale la individual şi pe echipe, masculin şi feminin, atât pentru seniori, cât şi pentru grupele de vârstă U16, U17 sau U19.
Obiectivele noastre sunt promovarea imaginii județului Brașov ca „județ al sporturilor”, prin sprijinul acordat organizării de evenimente sportive de mare amploare, susținerea sporturilor olimpice și neolimpice, îmbunătățirea performanței sportive, susținerea pregătirii sportivilor de înaltă performanță din județ și a participării acestora la competiții, dezvoltarea ofertei sportive și ridicarea standardului de performanță prin susținerea cluburilor sportive.
Ne dorim evenimente sportive remarcabile în judeţul Braşov, evenimente de impact, care să atragă spectatori din judeţ, din ţară şi chiar de peste hotare şi care să rămână întipărite ca repere importante în calendarul competiţiilor de prim rang organizate în România”, a scris Veștea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button