Politic

BRAŞOV. A fost ridicată prima maşină abandonată pe domeniul public

 

După ce au fost urmate toate procedurile specifice, prezentate pe larg aici, autorităţile locale din Braşov au permis ridicarea primei maşini, abandonate de mai bine de un an pe domeniul public.

Astfel, pe locul special amenajat de pe strada Jepilor, din cartierul Valea Cetăţii, a ajuns un autoturism Fiat Albea de culoare albastră, ridicat de pe B-dul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 8 în baza dispoziţiei de primar nr. 5785/11.12.2017 

Cu partea din faţă arsă aşa încât nu se poate identifica seria şasiului de motor şi pentru că nu are nici plăcuţă cu numărul de înmatriculare, iar oamenii din zonă nu au putut oferi nici un indiciu în acest sens, se consideră că maşina nu are proprietar, potrivit informaţiilor prezentate de purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.  

Ca urmare, „hârbul” va ajunge la REMAT, ca fier vechi. 

De precizat este că, de mai bine de o lună, de când a fost mediatizată acţiunea, 40 de braşoveni şi-au adus aminte că sunt în culpă şi şi-au pus maşinile la adăpost, pentru a nu risca amenzile de 2.000 de lei anunţate de Primărie.

Aşadar, cei care sunteţi în aceeaşi situaţie, respectiv dacă aveţi autoturisme ce pot fi considerate abandonate, ar fi bine să luaţi măsuri şi să eliberaţi domeniul public înainte să vă vină acasă notificările.  

foto: arhivă TEX

citiţi şi

BRAȘOV. A început operațiunea de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public

BRAŞOV. Maşinile parcate neregulamentar sau abandonate vor fi iar ridicate de pe domeniul public

 BRAŞOV. Autorităţile au început „colectarea” maşinilor abandonate pe domeniul public. Consultaţi lista ataşată!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button