Politic

Bode (PNL): Oamenii noi de la Brașov, potrivit vorbei „sedus și abandonat” / Unii au încercat să se „cuibărească” în partidele de guvernământ

Bode (PNL): Oamenii noi de la Brașov, potrivit vorbei „sedus și abandonat” / Unii au încercat să se „cuibărească” în partidele de guvernământ

Secretarul general al PNL Lucian Bode a afirmat, joi seară, la Braşov, că „guvernările liberale locale şi centrale sunt guvernări ale marilor proiecte, guvernări care ţintesc pe termen lung”. El a criticat administraţia actuală a municipiului şi a precizat că „aceşti oameni noi în administraţie şi politică” (cu referire la primarul Allen Coliban și la USR) au fost potrivit vorbei „sedus şi abandonat”.

„Lucrurile mari se fac cu oameni în echipă. Liberalii nu vor sacrifica niciodată dinamismul economic pentru politicile axate doar pe consum, pentru că noi în 2020 am schimbat paradigma dezvoltării şi am pus stop celor care promovau o economie fragilă. Am adus prosperitate prin investiţii, prin repornirea şantierelor de infrastructură, prin atragerea de bani europeni. Guvernările liberale, locale şi centrale, sunt guvernări ale marilor proiecte, guvernări care ţintesc pe termen lung”, a declarat Lucian Bode, la evenimentul de lansare a candidaţilor din judeţul Braşov pentru alegerile locale (detalii aici).

El a mai spus că cei care au fost în ultimii patru ani în administraţie, la Brașov, nu au clădit şi realizat nimic. „Ştiţi vorba aceea – sedus şi abandonat. Cam asta a fost treaba cu oamenii noi în administraţie şi politică”, a completat secretarul general al PNL.

Unii dintre ei, pe ultima sută de metri de mandat, au încercat să se cuibărească în partidele de guvernământ. Au avut patru ani în care nu au clădit nimic şi vin acum şi vorbesc despre Braşovul viitorului. Nu îi mai crede nimeni.
Ştiţi vorba aceea – sedus şi abandonat. Cam asta a fost treaba cu oamenii noi în administraţie şi politică. Ei pe picioarele lor nu sunt în stare să realizeze nimic şi nici nu vor realiza. Din păcate, aceste experimente administrative au fost pe răbdarea şi spinarea braşovenilor, pentru că se pierde timp. Sunt convins că administraţia Braşovului va deveni liberală după 9 iunie”
, a mai spus Bode.
Aproximativ 1.000 de liberali au participat joi seara, la Braşov, la lansarea oficială a candidaţilor liberali la alegerile locale din judeţul Braşov. La eveniment, pe lângă candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, actualul ministru al Dezvoltării, Adrian Veştea, George Scripcaru, candidatul alianței PNL-PSD la Brașov pentru Primăria municipiului, au participat preşedintele PNL – Nicolae Ciucă, ministra Educaţiei – Ligia Deca, secretarul general al PNL – Lucian Bode.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button