Politic

Blat la alegerile pentru Biroul Național USR? / Destăinuirea Flaviei Boghiu: „Antidemocratic”

Blat la alegerile pentru Biroul Național USR?

Liderul USR Iaşi, Ştefan Tanasă, ar fi ajuns în Biroul Naţional după ce cinci membri de partid clasaţi în faţa sa s-ar fi retras „strategic”, așa cum a precizat ziare.com.

Flavia Boghiu, încă viceprimar la Brașov, a fost aleasă iniţial în Biroul Național al USR, dar ulterior s-a retras, susținând – potrivit sursei citate – că au existat presiuni, după ce şeful USR Iaşi figura pe lista scurtă a grupării Voiculescu-Fritz-Coliban, dar nu a primit suficiente voturi la congres.

Blat la alegerile pentru Biroul Național USR?

Pentru ca Tănasă să acceadă în Biroul Naţional trebuia ca un membru al acestui for să renunţe la funcţie, iar, în plus, alte patru persoane, clasate în faţa sa pe lista supleanţilor (Alina Girbea, Sorin Sipos, Diana Buzoianu şi Diana Stoica), să refuze succesiv această poziţie, lucru care s-a întâmplat, potrivit sursei citate.

„Din respect faţă de Allen Coliban şi la presiunea lui Irineu (Irineu Darău – n.r.), vă anunţ că m-am retras din Biroul Naţional pentru a face loc candidatului de la Iaşi (Ştefan Tanasă), care era între cei opt pe lista scurtă”, a scris Flavia Boghiu pe grupul USR Braşov, așa cum a informat ziare.com.

„Diferenţa dintre calcule şi rezultat a rămas să fie rezolvată prin retrageri, lucru pe care – recunosc – îl consider antidemocratic şi nedemn de principiile pe care s-a bazat întotdeauna filiala noastră”, a conchis Flavia Boghiu.

Componența Biroului Național USR – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Sorin
20 zile în urmă

u.s.r……nu mai exista…..cu siguranța va dispărea , aviz ,, mâncătorilor de rahat..

Back to top button