Politic

Băsescu, despre românul răpit în Burkina Faso

 

Fostul președinte Traian Băsescu i-a criticat din nou pe președintele Klaus Iohannis și pe premierul Victor Ponta pe tema românului răpit în Burkina Faso. El îi acuză de dezinteres. „De aproape o lună, cetățeanul român Iulian Gherguţ  a fost răpit în Burkina Faso. Este drept că președintele țării și premierul își aduc aminte de acest lucru doar dacă sunt întrebați de presă. Și pe acest fond, de câteva zile în spațiul public revine episodul răpirii ziariștilor din Irak”, scrie Traian Băsescu pe Facebook.

„Eu am tratat răpirea cetățenilor români ca fiind o agresiune teroristă la adresa statului și am acționat în consecință. Alții își ascund indiferența și neputința la umbra celulelor de criză de la MAE sau a unor palavragii obsedați chemaţi pe la televiziuni. Dar rețineți: dacă grupările teroriste vor simți că suntem indiferenți sau neputincioși, vom avea tot mai mulți cetățeni răpiți aiurea prin lume…Așa că, domnilor Ponta și Iohannis, treziţi-vă și puneţi în mișcare toată forţa instituţiilor statului“, a mai spus Băsescu.
Amintim că cetăţeanul român a fost răpit la începutul lunii aprilie de persoane înarmate, de la o mină de mangan din Burkina Faso.

Citiţi și:

 Băsescu, despre ghinionul românului răpit în Africa

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare