Politic

Averea primarului Brașovului

Averea primarului Brașovului.

Averile declarate de aleșii în funcții publice au fost întotdeauna subiect de discuție. Asta cu atât mai mult după scandaluri și conflicte de interese în care nu au putut justifica proprietățile și sumele din conturi, au relatat cei de la ziare.com. Aceștia i-au luat la „puricat” pe primarii marilor orașe din România. Au ajuns și la Allen Coliban, edilul USR-ist al Brașovului.

Despre Allen Coliban se știe că a devenit primar al Brașovului în 2020. Atunci l-a învins la alegerile locale pe George Scripcaru, candidatul PNL, cu vechime în funcție, dar și cu oareșce probleme penale. 

Până în 2020, Coliban a fost senator. De asemenea, președinte al Comisiei de Mediu din Senat, vicepreședinte în Comisia de Transporturi și Infrastructură din Senat. Și vicepreședinte al USR-PLUS. 

El face și curling de performanță. 

Averea primarului Brașovului.

Conform sursei citate, potrivit declarației de avere din 2022, Allen Coliban are un teren intravilan, un apartament și o casă în Brașov.

Deține în bancă 143.368 de lei și circa 1.100 de euro. Are venituri anuale de 164.268 de lei ca primar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] această temă, Allen Coliban, primarul Brașovului, a declarat: „Este inacceptabil ca, într-un stat de drept, o companie care poluează în […]

3 luni în urmă

[…] vorba de calificări pentru Campionatul Mondial, în proba de dublu mixt. Reprezentând România, Allen Coliban a făcut pereche cu Iulia Trăilă. Duo-ul a înregistrat 6 înfrângeri din tot atâtea posibile […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button