Politic

Alianta D.A. Brasov ar obtine 58% in caz de alegeri parlamentare

  • logomytex.png
 

Centrul de Sociologie Urbana si Regionala CURS-SA a realizat in aceasta luna, la comanda unei firme, un sondaj de opinie reprezentantiv la nivelul judetului Brasov. Acesta a fost realizat pe un esantion de 800 de subiecti, avand o marja de eroare de plus/minus 3,5%. Rezultatele sondajului au fost prezentate ieri, intr-o conferinta de presa, de catre senatorul PNL Nicolae Vlad Popa.
Potrivit datelor, daca duminica viitoare ar fi alegeri pentru Parlament, 58% dintre cei intervievati ar vota cu Alianta D.A. si doar 19% pentru PSD. Acelasi sondaj arata ca 9% dintre alegatori prefera UDMR, in timp ce doar 8% ar alege PRM. Partidul Conservator ar obtine doar 3% si acelasi procent l-ar obtine alte partide decat cele mentionate mai sus.
La capitolul privind increderea in edilii si politicienii judetului, cel mai bine este clasat primarul PD George Scripcaru. Astfel, 62% dintre subiecti au foarte multa incredere in el, 18% mai putina, iar 20% nu au dorit sa raspunda.
Primarul este urmat de senatorul N.V. Popa, insa la o diferenta considerabila, cu 22%. Rezultatele arata ca fostul primar PNL Ioan Ghise conduce detasat din punct de vedere al increderii scazute, 67% dintre subiecti precizand acest lucru, in timp ce 21% au multa incredere in el.
Nici parlamentarii PSD, deputatul Constantin Nita si senatorul Otilian Neagoe, nu stau prea bine din punct de vedere al increderii pe care le-o acorda votantii. Ambii parlamentari social-democrati sunt cotati cu foarte putina incredere de 46% dintre intervievati, in timp ce foarte multa incredere in Nita au doar 9%, iar in Neagoe doar 11%.Articole asemănătoare

0 0 voturi
Article Rating
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comments
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button