Politic

Alegeri 2024. E oficial, PSD și-a anunțat candidații pentru funcțiile de primar al Brașovului și președinte CJ / Ce au declarat Lucian Pătrașcu și Marian Rasaliu

Alegeri 2024. S-a clarificat până la urmă, PSD și PNL merg pe liste separate în județul nostru pentru funcțiile de primar al Brașovului și președinte CJ.

Alegeri 2024. Anunțul a fost făcut, astăzi, de Marius Dunca, președintele Organizației Județene PSD Brașov: „Astăzi am lansat candidaturile pentru Brașov! Lucian Patrașcu este candidatul PSD Brașov la funcția de primar al Brașovului și Marian Rasaliu este candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov”.

„Vreau să construim un Brașov mai prosper”

Alegeri 2024. La rândul său, Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale PSD Brașov, a precizat: „Sunt profund mișcat de susținerea fără rezerve pe care am primit-o din partea cetățenilor și a partidului, iar această încredere mă motivează să lupt și să câștig pentru binele orașului nostru. Este un moment istoric pentru Brașov și pentru mine personal, deoarece, pentru prima dată în 34 de ani, orașul nostru ar putea avea un primar social-democrat. Este o responsabilitate pe care o iau foarte în serios și mă angajez să depun toate eforturile pentru a mă ridica la înălțimea așteptărilor și să aduc schimbările de care Brașovul are nevoie”.

Lucian Pătrașcu a continuat: „Motivul pentru care candidez la Primăria Brașov este simplu și profund – acest oraș este casa mea, familia mea și viitorul copiilor mei. Vreau să mă uit în ochii lor și în ochii fiecărui brașovean și să le transmit că Brașovul are un potențial uriaș, iar împreună, vom face lucruri mari. Vreau să construim un Brașov mai prosper, mai sigur și mai frumos pentru generațiile viitoare. Aștept cu nerăbdare să pornim împreună în această călătorie și să lucrăm alături de cetățeni pentru a transforma visele noastre în realitate. Brașovul poate mai mult, iar împreună vom demonstra acest lucru”.

„Nu putem să împărțim județul în două, între o zonă bogată și una săracă”

Alegeri 2024. În ceea ce-l privește pe Marian Rasaliu, acesta a declarat: „Sunt hotărât să fac tot ce este necesar pentru a aduce schimbarea pe care o merită fiecare locuitor al județului nostru. PSD Brașov are cea mai frumoasă echipă pe care o poate avea, o echipă extinsă, așa cum nu a avut în ultimii 30 de ani. Vreau să coordonez activitatea Consiliului Județean Brașov cu un singur scop: să aduc investițiile în fiecare localitate. Nu putem să împărțim județul în două, între o zonă bogată și una săracă. Nivelul de trai trebuie să fie același, atât în municipii, în orașe cât și în sate! Mă dedic cu toată inima acestei misiuni și sunt convins că, împreună, vom câștiga Brașovul și vom face din el un loc mai bun pentru toți brașovenii”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
1 luna în urmă

Aceleași porcarii și nesimțiți in politică! Brusc, de alegeri,ii apucă hărnicia! Hoților!

Willy
1 luna în urmă

susținerea fără rezerve pe care am primit-o din partea cetățenilor” ha ha ha!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare