Politic

Alegeri 2024 Brașov. Adrian Veștea: „Mă voi întoarce acasă”; George Scripcaru: „Am câștigat, nu a fost atât de simplu cu un aparat USR-ist zgomotos”

Alegeri 2024 Brașov.

Adrian Veștea a câștigat, din nou, șefia Consiliului Județean Brașov în urma alegerilor de ieri, subliniind: „Mă voi întoarce acasă, ca președinte al Consiliului Județean, din octombrie”.

El a declarat că, la CJ Brașov, liberalii vor avea 11 mandate, plus președintele.

Adrian Veștea a spus că George Scripcaru a devenit primar al Brașovului destul de clar, cu aproape 5.000 de voturi în plus față de contracandidatul său Allen Coliban (USR).

Alegeri 2024 Brașov

Apoi, George Scripcaru a luat cuvântul: „Am câștigat aceste alegeri, așa, pur și simplu… Cei din USR mi-au transmis că mă aflu în treabă, intrând în cursa asta electorală”. El a continuat: „M-am băgat în treaba asta, pentru că am văzut blocajul din Administrația Primăriei. Pentru oameni… Nu au primit răspunsuri, avize… Era un blocaj”.

Scripcaru a dat un exemplu elocvent, cu o familie din Stupini căreia acum 2 ani i-a ars casa și a așteptat degeaba un certificat de urbanism, în ciuda numeroaselor demersuri efectuate.

„Am câștigat, nu a fost atât de simplu cu un aparat USR-ist zgomotos”, a mai relatat George Scripcaru, care a punctat: „Mie nu-mi plac campaniile ăstea… Am reținut toate postările unor persoane cunoscute la adresa mea. Voi ține minte (amintire) vorbele mizerabile aduse…”.

Alegeri 2024 Brașov

Scripcaru a menționat și că agreează campaniile electorale în care vorbește direct cu oamenii, în care sunt prezentate proiecte: „Eu am prezentat un proiect pentru Brașov – «Deblocăm Brașovul». Acum, vom debloca Administrația Locală”.

Printre altele, George Scripcaru a punctat că așteaptă ca toți consilierii aduși de Coliban la Brașov să plece cu acesta la finele mandatului – Vezi AICI conferința de presă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
9 zile în urmă

Psd pnl, mizeria politicii,va scuipați apoi va pupați, hoților!

Andrei Gheorghe
9 zile în urmă

au făcut scandal ca USR a angajat apropiați în administrație. asta o sa facă și el. zice ca deblochează administrația care nu i lăsa sa construiască peste tot blocuri și drumuri prin păduri, drumuri făcute doar pt a putea construi… Citeşte mai mult »

Christoph Baier
9 zile în urmă

BRAVO George. Termina cu skatepark-urile, underbridge-urile cu trotinetele si skate-urile. Brasovul vrea lucrui frumoase si banose de la tine. Spor la treaba !

Back to top button